Caressa Smulders

Home / Atlas Animal Project

Atlas Animal Project

Op deze pagina staan een aantal adoptie honden die ik voor deze organisatie op de foto heb mogen zetten. Deze lieverds zoeken nog een fijn huisje waar ze oud mogen worden.

Dit is Lilly een heel onzeker hondje die een forever home zoekt bij mensen die veel thuis zijn en die een maatje voor haar hebben zodat ze daarvan kan leren dat het allemaal niet zo eng is. Als ze eenmaal gewend is aan haar nieuwe huisje zul je zien dat ze op onderzoek uitgaat en ook met haar soortgenootje gaat spelen. Het is een timide hondje die heel veel liefde en aandacht nodig gaat hebben maar als ze dat krijgt bloeit ze echt op als een leuke hond.
Hier hebben we Gunner echt een geweldig leuke, enthousiaste en vrolijke hond. Kan zeker samen maar ook alleen geplaatst worden, in het begin zal alles wel een beetje spannend zijn maar na verloop van tijd wordt hij echt je beste vriend. Gunner heeft energie voor 10 dus het is wel van belang dat hij met zijn nieuwe baas lekkere lange wandelingen mag gaan maken, aan de riem blaft hij naar andere honden en komt intimiderend over maar hij wilt alleen maar spelen en is totaal niet gemeen.