Caressa Smulders

Home / Even voorstellen.

Even voorstellen.

Mijn naam is Caressa Smulders geboren op 30-09-1988 en woonachtig in Waspik (NB).

Al vanaf jongs zit ik in de paarden en zoals ieder paardenmeisje ben ik begonnen met paardrijden op een manege. Na enkele jaren ook verzorgpaarden gehad te hebben ons eerste eigen paard aangeschaft met mijn moeder en zusje.

In 2006 kochten mijn ouders een manege bedrijf en toen ben ik het eens vanuit de andere kant gaan bekijken, het midden van de bak met allemaal kids om me heen die wilde leren paardrijden. De bewegingen van de paarden die je op dat moment ziet zijn zo anders dan dat je je kunt indenken.

In 2014 begon de fotografie te kriebelen en heb ik mijn eerste camera gekocht en ben ik wat gaan schieten, dat ging me goed af en het werd een sport en een uitdaging om de paarden zo goed mogelijk op de foto te krijgen. “Je moet er wat mee gaan doen” werd er tegen me gezegd, dus dat heb ik ook gedaan met als resultaat dat ik al behoorlijk wat paarden voor mijn lens heb gehad.

Toen mijn oude camera ingeruild voor een nieuwe die net iets meer opties en dergelijke had. Nu op dit moment wil ik me ook echt verder gaan verdiepen in de dieren fotografie en daarmee vele baasjes blij maken!